simsmicalella.blogg.se

Bloggen för simmers och simsnördar, simmar & plumbobs, och micalellor och....

Vad är det med blogvin'

Publicerad 2013-08-01 16:39:00 i Allmänt o sånt,

Jag tror att de flesta vet vad blogvin' är; ett ställe för att se när olika bloggare uppdaterat, gilla deras inlägg o.s.v. Jag har alltid funderat på att skaffa det, men aldrig riktigt orkat. Något annat jag inte orkade idag var att logga in på min blogg, så jag bara googlade på den för att kolla efter kommentarer istället. Dock var det första jag såg "Simsmicalella På blogvin' ". wat. "Simsmicalella På blogvin'". Jag har väl inte skaffat blogvin'?? Har någon annan gjort den??? Snälla, kan ni hjälpa mig? Jag vet inte om man får det aoutomatiskt ellr något ;n; Jag testade att logga in med min mail och lösenord till bloggen, but nothin'. Det kanske inte är världens största deal, men jag kändå ändå att skriva om det här. (・ェ-)
 
...::Update: Ska kontakta Blogvin' senare idag om jag uppfattat rätt om att man inte får ett konto automatiskt
Kommer ni ens ihåg de här två pastejerna och deras historia?

Kommentarer

Postat av: Chaos

Publicerad 2013-08-01 21:59:31

Jag vet inte riktigt, men tror at om man söker på din blogg så kommer den upp automatiskt. Jag följer dig via bloglovin och varje gång du uppdaterar så ser jag det, så det verkar inte krångla i alla fall :)

Svar: Tack :) (och tack för att du följer mig > u <) Men, skaffade du blogvin', eller fick du det aoutomatisk?? D:
simsmicalella.blogg.se

Postat av: Candoris

Publicerad 2013-08-03 22:47:47

Ouch! Jag såg ju ditt desperata rop på communityt och skulle hjälpa dig, men glömde av det någonstans på vägen.

Så här ligger det till: Du har någon/några (åtminstone chaos hehe)läsare som följer din blogg via bloglovin´. När man lägger till en blogg i sin blogglista där, så hamnar bloggen automatiskt i bloglovin´s "arkiv", och det är antagligen det det handlar om och inget värre än så, så du kan vara lugn :)

Svar: Puh'! Tack Candoris! Det var lättande att höra ∩(︶▽︶)∩ Men borde de ändå inte liksom skicka inloggnings-informationen till mig? o.o
simsmicalella.blogg.se

Postat av: Candoris

Publicerad 2013-08-05 23:40:20

Njae, de har ju ingen aning om vad du har för e-postadress och de har ju inte skapat något konto åt dig där, bara att din blogg finns i registret där. Om du blir medlem där kan du "ta kontroll över din blogg" som det heter där. Så var det i alla fall förr, nu har jag inte varit därinne på evigheter.

Svar: Tack! Ska kolla nu ^3^
simsmicalella.blogg.se

Postat av: Kaka - SIMSING.BLOGG.SE

Publicerad 2013-08-23 01:33:32

Bloglovin' är underbart! Mycket lättare att hålla koll på alla bloggar där :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

micalella. Kalla mig det, eller simmer. För det är jag. Det är därför jag har denna lilla blogg som jag hoppas du tycker om. Men på ett villkor; Kommentera! Då blir verkligen micalellan glad. Kan också säga att jag är tolv år och kan väldigt mycket om the Sims 3. Så fråga på. Happy simming☀

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela