simsmicalella.blogg.se

Bloggen för simmers och simsnördar, simmar & plumbobs, och micalellor och....

O_O

Publicerad 2013-07-23 23:16:00 i Allmänt o sånt, Kul, VardagsVideor,

Jag måste erkänna att jag skamset loggade in på min blogg idag. Jag har nästan inte gjort ett inlägg på tusen laxar (Japp). Men ändå hade jag fått några få fina kommentarer, do i deserve it? Nepp. Och så har jag lyckats hålla kvar runt 4-9 unika besökare. Herregud, jag trodde statistiken redan hade gått i botten. Jag brukade ju få mer, men tack såå mycket till er som fortfarande håller er kvar här (ノ◕ヮ◕)ノ*:♥・゚✧♥
 
, nog med the fjäski- talk. Jag tänkte som ett tack, eller något som jag faktiskt är tvungen att fylla bloggen med... Jag tänkte ge er en godispåse. ^^) Resten av inlägget kommer vara fyllt med random saker jag hoppas ni kan upskatta. Enjoy yourself! (ps. Jag orkar seriöst inte ordna det här inlägget så mobba inte allt random som kommer)
First off...... Jag tog faktsikt bort det första innehållet för att bilderna sög en hel massa. (.___.  ) Du vet de där skitiga bilderna du tar de första gången du någonsin spelar sims, ungefär så på en skala. Så tack. Dock vill bara hålla kvar länken till min kompis som fanns i innehållet för att hon förtjänar det. Så nu får ni en bild horray!

Oooch nu: Videopaus!

Dem orginella videotips ._.  Nejmen jag behövde bara ta med den här videon. Whatcha' think? Timingen på slutet var ju väldigt skicklig iallafall. Be greatful for what YouTube gave usHAHAHA. Nejmen #2 nu går vi vidare. (jag tvivlar lite på om alla förstod det där konstigt formulerade stycket) [btw min YT-kanal heter DottyDragon - likaså min Instagram]
 
Nu äventyr med micalellan~!~♬

"Ohaider. Det är jag som är m-micalella. Och om du troget följt mig ända sedan starten av min gamla blogg så vet du att dat står för maskot-micalella, den simsifierade versionen av.... Vänta, drottningen micalella??"
Jaja, bara fortsätt! Jag lade faktiskt ner tid på det manuset....
"Hehe du vill att jag ska kalla dig drottning" ಥ‿ಥ
Fortsätttt
"Jaja följ med mig på ett ääääventyr!"
What time is it?
"ADVENTURE TIME"
Hehe ok jag ska inte hålla på med det nu.

*snubblar*
"Ouch, men kolla en leopard!" ( °٢° )
Eeeem jag tror att det kanske inte är en leopard...
"Det är visst en leopard!"
Det är en jaguar din gurksylt!
-Kan ni låta mig prat...
"KOLLA LEOPARDEN PRATAR!!"

"Är det inte bara den gulligaste pratande leoparden du någonsin sett???"
-J-jagtrorjaggåttfel hejdå micalellaor de är en sådan konstig art
10 anledningar man klarar sig utan Semsesterparadis!! ((who am i kidding jag är död på insidan))

"Okay fikadags~ Jag ska ha vaniljbullar med extra kolasås på ett fat av margarin och bestick av en nedsmält u-båt!"
Du är allt konstig du m-micalella. . . . . . . .  Äta med bestick när man inte behöver?!?? Jag ska äta den chokladigaste brownien med händerna :O

Lejter dat dej: m-micalellan tar en simtur i blommor. Jag var faktiskt och badade idag och det var en sådan lortig sjö! Om jag bara gjort som m-micalella...
"Ja du borde lyssna på mig"
~
And there you go. Okah. Applåder. Underbart slut. Jag vet. Det räcker. Okej för lite text jag borde slutat det bättre, men hey, jag kunde faktiskt bara suttit och kollat på Nyan Cat hela dagen!

Ronberg Del 2

Publicerad 2013-07-03 11:32:00 i Gameplay Ronberg, Mitt speliga spel,

Del 1~

Lizzie och Tinkerbell sov båda en stund men tidigt nästa morgon vaknade de igen. (oj vilket spännande intro!)

Jag kan förresten göra en liten tour på lägenheten medan Lizzie vaknar. Här är den väldigt lilla hallen. Fina skor men jag skulle aldrigklara av att gå i dem! Sneakers united!
Här är en bit av hennes rum än så länge. Ignorera att Lizzie testar sängen lite OwO

Efter det gick hon iallafall och bakade lite vofflor. Här ser ni en närbild på toaletten. "Men, micalella, är det inte köket?" Nej. Det är toaletten nu. Det har alltid varit det.
Här är vardagsrummet. Ser ni något konstigt med bilden? Naaah, inte jag heller.

Le lägenhet ovanifrån. Och självklart visade det sig att Lizzie satt på toa medan jag tog bilden. Och jag upptäckte det nu. Eeeeeyup.
Lizzie tog ju jobb inom journalism så jag köpte henne en såkallad dator-manick som hon fick öva på att skriva med. Sedan blev hon bättre då fick hon skriva en science-fiction roman som jag döpte "Sims Fiction Volym 1". Förresten är det bara jag som skulle vilja ha en sådan enhörnings-stol? Raise your hands!

Medan Lizzie satt och pickade på sitt skrivbord spådde Tinkerbell att micalella har lagt ner waay to much pengar på lägenheten och att hushållet behövde simdaler fort! Inte för att jag trodde på sådant strunt men Lizzie fick ändå ge sig iväg till närmsta container och gräva efter skatter!

I detta fall befann sig denne vid Bridgeports matbutik. Det är bara att köra på!

Normal reaktion på sopgrävning<<<
Lizzies reaktion<<<

Även om Lizzie fick hem det ena och det andra (mal, hushållspapper värt 2§ o.s.v....) så fick hon även illamåendehet! Och nu kan du scrolla. Si så, ingen tid att förlora!

Nästa morgon hade det blivit frost runt om i staden! Är det kanske spökeridagen... Eller?
 
Förresten vad vill ni har mer inlägg av? Känner seriöst att jag inte har så mycket att skriva om. Men jag vill samtidigt inte göra bloggen full av Ronberg O.o

...Och så blev det en helt ny Gameplay

Publicerad 2013-07-01 11:55:00 i Gameplay Ronberg, Mitt speliga spel,

Nu tänkte jag helt random skriva om min simetti sim Lizzie Ronberg! Känner att jag bara vill hoppa rätt in i storyn, ingen lång presentation här inte, men hon ska just springa ner till sin nya lägenhet i andra sidan av Bridgeport. Taxis? Pfft, det är för dyrt just nu!
Jag har fixat i ording en lägenhet innan jag flyttade in Lizzie i den. En gammal dam med fick offra sin boplats, men hey! Hennes före detta lägenhet fick en makeover. Vad finns det att klaga över?
Det är en pluttig hall som leder till vardagsrummet. Härifrån kan man vidare till köket, le toalett eller Lizzies sovrum-som-inte-riktigt-finns-än-men-let's-låtsas.
Ansiktet! Dundundun!
Efter den första titten på sin lägenhet bestämde sig Lizzie för att gå ut lite. Det vart en riktig skur! Destination var Fjärilsparken, det är som ett litet naturreservat bland all grå cement i Bridgeport.
Go Lizzie, go, go! Go Lizzie, go-go-go! Lizzie goo
Största delen av parken ligger under en kupol, och man behövde gå under jorden i en mörk gång för att komma in... Vet ni hur läskigt det är IRL?? Give me the creeps. OwO

-Damen, vänta, lämna mig inte ensam! VÄNTA PÅ MIG!

Lizzie han precis upp för trappan ut ur korridoren innan Slender Man förklädd till sim kom... Då fick ni veta hur jag ser på världen!
Åh justdet Lizzie är så keck så hon bytte om till vardagskläder, jag menar, yolo?! Hennes outfit passar ju iallafall till blomstret! (man ser typ aldrig hennes ansikte har du tänkt på det O.o)

Sedan visade våran Lizzie-lej sina fantastiska skills i att plocka blåa vildblommor.
Tyvärr verkade simmarna i närheten värdesätta en orm mycket högre, tänk, vilken show de missade!

Men här fanns ingen tid att besparas; mitt i slumpen bestämde sig Lizzie för att ta en taxi (som hon plötsligt hade råd med du vet sådant händer) och åka ner till Bridgeport News byggnad för att se om där fanns några karriärmöjligheter.

Och som alltid på sims fick hon jobbet, men också en Multitab 5000, tänka sig! Nejdetvarintemicalellansomkanskefuskadeframpengarochköpteden utan nu fick hon den punkt slut.

Jag kan förresten meddela dig en sak; Bridgeport+Hösten=Det mörkaste du sett! Så jag skickade Lizzie hem ganska snart. Oooch så satte hon på sig finkläderna (?)

Några möbler hade trollats dit under tiden, och Lizzie och hennes katt Tinkerbell (som jag totalt glömt bort att introducera) bröt helt ner på soffan. Så länge hörde man höstregnet piska utanför, just in time.
 
Var det en kul Gameplay? För jag har mycket mer att komma med..! Om ni vill, alltså.... kommenterakanskejatackhejdå.

Om

Min profilbild

micalella. Kalla mig det, eller simmer. För det är jag. Det är därför jag har denna lilla blogg som jag hoppas du tycker om. Men på ett villkor; Kommentera! Då blir verkligen micalellan glad. Kan också säga att jag är tolv år och kan väldigt mycket om the Sims 3. Så fråga på. Happy simming☀

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela