simsmicalella.blogg.se

Bloggen för simmers och simsnördar, simmar & plumbobs, och micalellor och....

Inspiration & Teman: Indiskt Inspirerat badrum

Publicerad 2013-06-28 12:17:00 i Inspiration&Teman,

Jag och min mamma är båda väldigt kära i Indien, och när vi en gång byggde en drömlägenhet i Sims fixade jag lite och detta blev toalettens resultat...
Testade med fönster
Jag har använt...
-Grundspelet
-Destination Världen
-Store
(Gratissaker)
-Årstider
 
Vad tycker ni? [Gissa vad inte första gången jag ställer den frågan ;)]

Installera CC är en barnlek: Sims3Pack

Publicerad 2013-06-28 11:47:00 i Installera och Ladda ner, Nedladdningstips,

Nu hade jag tänkt göra en simpel liten guide om hur man installerar Sims3pack, jag fick det som ett önskeinlägg. Senare kommer även en guide om att installera Package.
Innan ni läser detta ska ni veta; INSTALLERA GÅR PÅ ETT SMÄCK!
Den här guiden är för Windows och behöver WinRAR. WinRAR kan du ladda ner här, sedan börjar vi med guiden!

Först väljer du såklart en nedladdning! Några posters från PixalatedWonderland kunde jag inte motså. (Även om jag inte riktigt gillar rosa. Konstigt nog blev också många pilar i guiden denna färg). Välj Download-knappen och du kommer till MediaFire eller AdFly. Ladda ner nedladdningen och den här rutan kommer upp:

Öppna Med WinRAR>Ok.


(Ursäkta för helt enkelt kladdig och oklar bild)
Den större av rutorna kommer upp som ni kan se på bilden ovan. Klicka på Plumboben jag strukit under (den står för Sims3Pack) så att den markeras. Klicka nu på "Extract to" och när den lilla rutan väl kommit upp väljer du Dokument>ElectronicArts>TheSims3>Ok.
Notis:
Om det är så att det endast följer med Sims3Pack eller Package i nedladdningen, alltså att du kan välja separat vad du vill ladda ner som t.ex. på Anubis, så väljer du den gula mappen med tre punkter istället för Plumboben. I den här nedladdningen följde båda med, så jag fick välja vilka jag ville "Extrahera"/flytta, som man gör med den lilla rutan.

Jag vet inte riktigt vad ordet "Extrahera" betyder, men funktionen i WinRAR gör iallafall att man flytttar filen. Eftersom du valde Sims3-mappen kommer du också hitta nedladdningen där. Klipp nu ut nedladdningsfilen och klistra in den i mappen "Downloads". Den mappen är inte som en Mods-mapp, utan den finns där från hela början. Alla saker du laddat ner på Exchange kommer du också hitta där.
Starta nu Launchern. (startrutan till sims). Klicka på filken "Nedladdningar" och hitta namnet på nedladdningsfilen, klicka på nedladdningen och välj slutligen "Installera".
En rätt så liten blå ruta (till) kommer upp som laddar tills det står att nedladdningen lyckades! Om det står att det inte funkade så är det antagligen att föremålet behöver en Expansion som du inte har för att kunna fungera.
 
Hoppas att jag formulerade mig väl nu, det känns som texten är lite rörig men jag tror ni förstår. Vad tycker ni om guiden? Går den faktiskt att följa?
 

Demostrationer

Publicerad 2013-06-23 13:13:00 i Simsig Fakta,

Demostrationer eller protester. Man kan inte starta protester själv, om man inte har Universitetsliv vill säga. Då och då kan du se olika simmar i staden ropa för fullt med skyltar i händerna, framför stadens stadshus. Klicka då på byggnaden och välj "Delta i demostraiton", så kommer din sim ställa sig i folkmassan och ta fram en skylt ur bakfickan (jag menar vad annars) och börja protestera. Det kommer vara en ikon på samma skylt med en "Nej!"-markering över (nu heter de så) vilket antagligen betyder att de vill utesluta föremålet!
Dock blev jag lite besviken på simmarna när de protesterade mot lamor, deras älskade nationaldjur! Till och med familjen Alto & Spökh var med.  ....Traitors!

Gla' Midsommar!

Publicerad 2013-06-21 14:31:00 i Allmänt o sånt,

Happy midsimmir. <-------Ok vet inte riktigt vad det var.
Iallafall. För tredje eller andra gången, inte riktigt säker; Glad Midsommar!! (◕‿◕✿)
Hur firar du midsommar?

VardagsVideor: Mission Colorful (av micalellan!)

Publicerad 2013-06-20 12:13:00 i Mina skapelser, VardagsVideor,

PaaampadapaaaAaam!
Bänka er nu på skrvbordstolen, kudden, sängen, ja vad ni nu än sitter på....
Haha, så stavade jag fel medan jag var ironisk också.... *facepalm*
Lucky gjorde väl ändå ett bra jobb, jag menar, ingen galloperar bara någonstans om man inte är en regnbågs-ponny!
                                         ? 
Hah, vad tycker ni? ‹(•-•)›
 
Ni kan också kolla till min kanal om ni har tid ^_^ (dottydragon)
Kanske subscriba också? (⊙ヮ⊙)

Nedladdningstips: Sneakers från JS Sims

Publicerad 2013-06-18 08:05:42 i Nedladdningstips,

 


Åh, kärlek vid första ögonkastet säger jag! Simmply luv dis shoos :3 (hehe jag älskar att skriva svengelska)
                                  
 
Jag har fått efterförfrågningar om nedladdningstips. Vad tycker ni, bra, okej, eller blä? Kommentera om du inte gjort det innan! Det är väldigt bra response.

På tal om Gameplays

Publicerad 2013-06-16 13:45:02 i Allmänt o sånt, Mitt speliga spel,

Jag har sååå många bilder i min screenshots-mapp (öhh två faktsikt, en med runt 22.000 bilder och en annan med lite mer än 8.600 bilder) och jag vill sååå gärna dela dem med er! Men, det finns saker som hindrar mig, inte tillräckligt många bilder för att göra något kul känns det som, runt 30 kanske, glömt vad simmarna heter o.s.v.
 
Men vad jag tänkte säga är att många av dem är gameplays. Så jag tänkte ge en liten "taste" på några av dem...

Min PGC.Jag skulle nästan intevilja släppa den här, eftersom du lätt kommer hitta en simsblogg med en. Men dock måste jag säga att jag har väldigt roligt när jag bläddrar igenom bilderna! Det är ett sådant där hushåll som det hände många knäppa saker vilket gör att jag även har många knäppa kommentarer att skriva ner. Kan slå vad om att det blir ett sådant lite flabbigt inlägg. Men, anyways, bilden är lite avslöjande. Min grundare är kvinnan på bilden. Hennes hårfärg är mörkt turkos med mörka rötter och kristallvita ögon. Det känns som alla andra jag läst har knall-färger, vilket är fint men jag ville därför testa något annat!
Här ser ni en vy på ett annat väldigt-roligt-att-spela-på-hushåll. Jag började spela med lite aning om vad som skulle hända, sedan fick det gå lite som tiden formade det. Handlingen utspelar sig (som ni kanske kan se) i Bridgeport. Den vuxna på bilden bodde där, och ska flytta till en ny lägenhet i samma stad. Då hittar hon den lilla flickan ensam på en parkbänk. Inte så märkvärdigt, men hon hade inte mer än en liten tröja mitt i hösten, och hon såg desseutom väldigt bekymrad ut. Till sist gick den den nyinflyttade fram och frågade hur det stod till. Iallafall, nu är flcikan adopterad och de bor tillsammans i lägenheten. Flickan har lite svårt för vänner, men hennes första present var björnen Tobin, som blev hennes bästa kompis och hon såg sig inte behöva många fler.

micalellan. Ska jag visa mitt hushåll? Det är faktsikt rätt roligt, det har hänt så mycket! Jag har haft hushållet över ett år och spelar fortfarande på det då och då. Hon bor med sina föräldrar, pappan har jobbat i millitären, sedan i forskningsanläggningen för att senare bli doktor men hoppade över till affärer och skriver romaner. (???). Mamman är journalist (vilket hon faktiskt är utbildad till) och nivå 10 i målningsfärdigheten och har även hittat och fått döpa några stjärnor och metoiter i galaxen (???). Jag har mest det här hushållet för att det är kul att göra min familj lite galen, så jag kan känna mig lite hemma ;) Min irl-pappa (2000-tals barn vettu') har också skapat simmen Gunnar Snorksson som jag kallar farbror Gunnar och är i nivå 8 i super-spion-agent-you name it-karriär. ....fast om nätterna hackar han sig in på databaser och skaffar olagligt pengar. Hehe. Han har också en hund, Voffen Snorksson, en trogen och lekfulll jycke. Familjen adopterade också en vuxen, orange, gatukatt, "Honung", han är den mest tama, då micalella adopterade en grå kattunge, "Hallon", som växte upp ur sin söta kattungepäls och gjorde en massa otyg. Fnys, han var så bortskämd innan.
 
Kawaii-älskaren Yumiko bor i en underjordisk kulle med en sådan vacker trädgård tillsammans med sin katt, och faktiskt, hästen Lucky Lopp. Fast han kanske ska flytta ut, då jag skapade honom, fotade honom och delade honom just i det här hushållet. De alla tre passar iallafall att bo ihop, alla är färgladda och gulliga! ~(^ω^)~
 
Så vilka verkar mest fångande? Skriv nu nu nu nu mu nu! Kom ihåg att det här är ingen historia, så klaga gärna inte om något inte verkar i er smak i handlingen :>

Linsen i mitt perspektiv: Fotoskola Lektion Ett

Publicerad 2013-06-15 21:59:00 i Fotolektioner från micalellan,

Nu har jag varit så keck och tänkt starta en liten fotoskola! Jag har många svagheter men om jag får ge mig lite beröm tycker jag att fotografera är ett undantag.
Denna lektion hade jag tänkt undervisa lite om vinklar.(herre jag låter professionell!) Tidigare idag hade jag ordnat ett photoshoot i Sims, och det kan jag tipsa om då det dels är väldigt roligt men det ger även lite kunskap om foto. Under det hela kom en tvättbjörn in i bilden (haha jag är så rolig) och fick, antagligen mot sin vilja, delta i photoshootet.
Så, här är en liten scen i komplexet, jag satte upp tvättbjörnen på bordet och micalellan reagerar.
FotoNotis:
Vad hände nu? Jo bilden blev lite berättande. Man ser på "mitt" ansiksuttryck att jag blir förvånad samtidigt som jag försöker få ner djuret.
Just nu är kameran i en lägre position än händelsen, och den sitter en liten bit längre bort än vad den kunnat, vilket gör att man kan se över hela händelsen samt platsen bättre.
Nu kan man skåda händelsen mycket närmre, dock kan man inte längre se över terrassen, utan allting koncentrerar sig på bordet.
Nu bytte jag sida av bordet och placerade kameran ännu närmre. Andra sidan av terrassen syns smått, och man ser mitt ansike bättre och bättre. Här kan man tillochmed se att jag egentligen är mer glad än upprörd. Det skulle faktsikt vara en ära att ha en tvättbjörn på mitt fikabord ^/////^ Men åter till fotot, det är inte särskilt tydligt att det är en tvättbjörn jag kollar på. Det skulle lika gärna kunnat vara en katt eller något annat. Man måste fortsätta få in saker så att man fortfarande vet vad det är på bilden! Kanske svansen i detta fall. Så vidare inte det är meningen att bilden ska fösröka luras.

Här är den närmsta vyn jag tog. Nu kan händelsen bli något helt annat, då man inte ser micalellan alls vilket betyder att ingen kommer undra efter mig (micalellan) och då kan börja föreställa sig något annat. Som att tvättbjörnen faktsikt sitter och fikar eller liknande! ^o^

Sista vinkeln den här lektionen. Nu har vi helt plötsligt flyttat upp i taket och tagit bilden istället. Vad är det här för gröna blad, då? Det här berättar lite mer om terrassen; taket är av gräs och ljung. Man har också bättre blick över bordet, men jag tcyker dock att det var den sämsta bilden då det bara ser konstigt ut. Man kan tro att bordet är en platt skiva på golvet e.t.c. Men jag säger inte att det är dåligt, man kan träna upp att se saker på nya sätt, och det är också en egenskap.
 
Fotoskola, bra eller en klump tråk? Skriv så hemskt gärna vad ni tycker annars kommer er framtida gurka ruttna. Just det.
Iallafall, jag har försökt spotta ut nästan all lära jag kan se i de här bilderna. Fick ni något vettigt, tro? Gurkan vilar i dina händer...

Tipset: Lek med mattor!

Publicerad 2013-06-14 19:13:00 i Kul, Projekt, Tipset,

En gång, för länge, länge sedan.... Kom micalellan på hur fånigt kul det var att leka med mattor!

Nu menar jag ju såklart inte att dina simmar ska ta fram leksaker och bokstavligen leka med mattorna, utan att man kan gör mönster, figurer och annat med dem. Jag ska visa tre exemplar...

Gör din blomma-matta
Här visar jag att göra en blomformad matta:
Vad du behöver:
-Grundspelet
-Husdjur EP registrerat på thesims3.com...
-...därmed Grahams djurbytarbutik nedladdat och installerat (Visar hur man laddar ner den snart)

 1. Öppna fuskrutan genom att hålla inne tangenterna shift+ctrl+C (utan plusen) och skriv testingcheatsEnabled true  i den och klicka på enter. Öppna den igen och skriv buyDebug.
2.Gå sedan till byggläget>Sorterade föremål>Frågetecknet. Frågetecknet är en ny funktion som heter "Debug".  Klicka på de tre "bollarna". Leta upp en "benformad", grå matta. Den har en typisk benform, sådana som tecknade hundar brukar käka.
3.Placera ut mattan. Placera ut en till. Och en till. Ännu en. Lägg de på varandra, vrid de lite, så de formar ut stora blomblad. Jag hade åtta små mattor om jag räknat rätt. De måste ju inte vara gråa, det fanns en rosa och en grön variant färdig om jag minns rätt, och så finns ju alltid Skapa-en-stil till hands, varför inte göra de i olika färger, en regnbågs-blomma?
4. Ingen blomma utan pollen! Välj en helfärgad/helmönstrad matta från grundspelet och gör den gul. Om du vill. Såklart kan den ju vara en annan färg!
Nu borde din blomma antagligen vara klar :)
 
Glad-Gubbe matta
:D helt enkelt

Vad du behöver:
Lé grundspel! Haha, Glada Gubben kostar sig inte på mycket!
 
1.Vad vill du börja med? Vi säger benen, eftersom de ska ligga längst ner. Jag valde två st. låånga mattor, och färgade de blå som jeans, eftersom att det är ett par typiska byxor.
2. Bygg sedan ett "kors" högre upp, överkroppan samt armarna. Nu var jag inte så finurlig i detta fall, men du kan ju, som jag gjort med benen, vrida dem lite så att det ser ut som han rör på armarna lite, vilket ger lite mer liv i figuren.
3.Nu tar vi huvudet. Rund matta; check! Jag gjorde den gul så går vi lite opa Simpsons-style där också. Nu kommer vi till det krångligare steget om jag minns rätt. Ett fel klick och något kan hamna på helt fel lager och man måste lyfta om mattorna igen... TQT
4.Så, jag lade på två, lite mindre än den förra, runda mattor. Grattis, du gissade rätt! Ögon, det trodde jag inte du skulle tänka på. Och så ville jag få en pupill i var öga, trodde att Skapa-en-stil skulle hjälpa mig med det, fast det blev istället blev det... låt mig säga... lite mer pupiller än väntat om det är ett passande info.
5. Sedan tog jag PacMan-delad-på-mitten-mattan och tack vare Skapa-en-stil (igen) så liknade det en mun lite mer på en skala.
6. Liknande pommes frites-fingrar. Eeeeeyup. Tog tre små oval-formade mattor som jag gjort gula, och anpassade dem till fingrar.
7. Och så fötter. Sist och nästan minst. Ett par kluven-pacman-mattor går också åt där ja! Glada gubben fick ett par tråkiga gråa skor, opa Homer Simpson-style där med, lite mer exakt.
Och nu är nog glada gubben klar annars vet jag inte vad som gått snett! :D
Vad tycke ni om den här guiden? Kul eller konstigt?
(nej vänta det är ju samma sak)

Soomommar lov!~~

Publicerad 2013-06-11 11:17:00 i Allmänt o sånt, Kul,

Tänkte bara säga att idag har micalellan tänka sig skaffat ett sommarlov! 2 o en halv månads härlighet! Aaah-tcho! Nä, bara Aaaah~~
Det första jag gjorde när jag kom hem var att redigera en simsbild, vid datorn, när det är fint väder ute, men jaja, åssåvidare ;)

Solig simsig skrytig simpel slemmig sommar önskar micalellan! ^o^
 
Ps. Alla lyckosar som får resa utomlands i sommar >:I
Men micalellan ska bo sommarstuga med en vän så kulikul bye :D

I Lucky Lopps Ögon: Den långa regnbågen

Publicerad 2013-06-08 10:58:16 i Kul, MiniHistorier,

Om Lucky Lopp och vart du kan ladda ner honom
Candoris har gjort en hel historia med Lucky Lopp i! Rekommenderas!
Kortfattat: Lucky Lopp är ett önskehusdjur önskat av Candoris skapad av mig
Gnägg. Jag forsatte tugga på en glänsande daggkopa. Så tråkigt allt kändes. Jag kollade över de färggladda vyerna i Ponnylandet. Den stigande solen gjorde morgonhimlen alldeles rosig. Men vad är det här? Fy en fluga. Jag viftade iväg den. Daggkoprna tog slut som satt längst bäcken. Allt kändes helt enkelt tråkigt.

Men var det något som smög sig fram för min syn. Stort, och glänsande. Randigt. S-så vackert! Det var alldeles glittrigt och skinande. Band, som tätt intill varandra, sträckte sig över himlen, i många olika färger. En regnbåge? Jag bestämde för att gallopera till den. Den verkade outforskad! Det här har jag alltid velat göra! Jag satte mina hovar, en för en, på den. Man på något sätt halvt svävade på den.
Jag kom högre och högre. Den vackra bågen bar mig i luften, åh, jag ville aldrig härifrån. Fåglarna kvittrade vackra visor om ponnysar och morötter och älvorna som drack daggen från valmon om morgonen.
Regnbågen, den ledde till simmarnas värld. Och jag är så tacksam, all kärlek jag fick där, få vänner hade jag i ponnylandet. Jag mötte många simmar, men nu bor jag med ätten Byffåné.
 
Tråkig, vet, vet. Men bättre än inget, det  var det bästa jag kunde komma på under denna sega period.
 
Och som alltid frågar jag; Vad tycker ni, simmers?

MiniNovell: Grått i hundra år till

Publicerad 2013-06-07 13:43:00 i MiniHistorier,

Hur kyliga de piskande regndropparna än var, så kändes det fortfarande som mina blodådror brann som sprutande eldlåga. Jag sken i mörkret, men det var bara min utsida. Innanför den våta huden kännde jag hur mörkret växte.
Jag kundeinte riktigt kontrollera mig, men ändå lyckades jag bara stilla stå där när jag kände hur jag bara skulle vilja sätta tänderna i något. Bita hårt, bara tills jag kände mig något lyckligare. Eller kanske mindre... törstig.
 
Den blev mer dyster än väntat!! Iallafall så bara valde jag en bild från min Screenshot-mapp och skrev något utifrån den. Samma teknik som den något gladare Minihistorian, åh jag vill inte äns skriva det fåniga namnet... "Sina in the not so Sea".
 
Vad tycker ni? Och vem var det som berättade, tro?

Kom igen!

Publicerad 2013-06-03 18:34:25 i Allmänt o sånt,

Pempidåm-padam, trallala humhum~~
Okejagvet. Jag skaa försöka uppdatera bättre. Hrrm.
Men jag vet ju inte vad jag ska skriva om för allt plumbobmos i Twinbrook!
Så önska, önska, ÖNSKA!!! För, ni minns väl att ni kan önska inlägg?
Guider, Tipset, frågesstund, VardagsVideo? Jamen, kom igen!
>>>>>ÖNSKA<<<<<, då!
 
(Önskesimmar & Installations-guide på G)
Känner ni igen tapeten från... något? Som också är under konstruktion.... >;)

Om

Min profilbild

micalella. Kalla mig det, eller simmer. För det är jag. Det är därför jag har denna lilla blogg som jag hoppas du tycker om. Men på ett villkor; Kommentera! Då blir verkligen micalellan glad. Kan också säga att jag är tolv år och kan väldigt mycket om the Sims 3. Så fråga på. Happy simming☀

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela