simsmicalella.blogg.se

Bloggen för simmers och simsnördar, simmar & plumbobs, och micalellor och....

På tal om Gameplays

Publicerad 2013-06-16 13:45:02 i Allmänt o sånt, Mitt speliga spel,

Jag har sååå många bilder i min screenshots-mapp (öhh två faktsikt, en med runt 22.000 bilder och en annan med lite mer än 8.600 bilder) och jag vill sååå gärna dela dem med er! Men, det finns saker som hindrar mig, inte tillräckligt många bilder för att göra något kul känns det som, runt 30 kanske, glömt vad simmarna heter o.s.v.
 
Men vad jag tänkte säga är att många av dem är gameplays. Så jag tänkte ge en liten "taste" på några av dem...

Min PGC.Jag skulle nästan intevilja släppa den här, eftersom du lätt kommer hitta en simsblogg med en. Men dock måste jag säga att jag har väldigt roligt när jag bläddrar igenom bilderna! Det är ett sådant där hushåll som det hände många knäppa saker vilket gör att jag även har många knäppa kommentarer att skriva ner. Kan slå vad om att det blir ett sådant lite flabbigt inlägg. Men, anyways, bilden är lite avslöjande. Min grundare är kvinnan på bilden. Hennes hårfärg är mörkt turkos med mörka rötter och kristallvita ögon. Det känns som alla andra jag läst har knall-färger, vilket är fint men jag ville därför testa något annat!
Här ser ni en vy på ett annat väldigt-roligt-att-spela-på-hushåll. Jag började spela med lite aning om vad som skulle hända, sedan fick det gå lite som tiden formade det. Handlingen utspelar sig (som ni kanske kan se) i Bridgeport. Den vuxna på bilden bodde där, och ska flytta till en ny lägenhet i samma stad. Då hittar hon den lilla flickan ensam på en parkbänk. Inte så märkvärdigt, men hon hade inte mer än en liten tröja mitt i hösten, och hon såg desseutom väldigt bekymrad ut. Till sist gick den den nyinflyttade fram och frågade hur det stod till. Iallafall, nu är flcikan adopterad och de bor tillsammans i lägenheten. Flickan har lite svårt för vänner, men hennes första present var björnen Tobin, som blev hennes bästa kompis och hon såg sig inte behöva många fler.

micalellan. Ska jag visa mitt hushåll? Det är faktsikt rätt roligt, det har hänt så mycket! Jag har haft hushållet över ett år och spelar fortfarande på det då och då. Hon bor med sina föräldrar, pappan har jobbat i millitären, sedan i forskningsanläggningen för att senare bli doktor men hoppade över till affärer och skriver romaner. (???). Mamman är journalist (vilket hon faktiskt är utbildad till) och nivå 10 i målningsfärdigheten och har även hittat och fått döpa några stjärnor och metoiter i galaxen (???). Jag har mest det här hushållet för att det är kul att göra min familj lite galen, så jag kan känna mig lite hemma ;) Min irl-pappa (2000-tals barn vettu') har också skapat simmen Gunnar Snorksson som jag kallar farbror Gunnar och är i nivå 8 i super-spion-agent-you name it-karriär. ....fast om nätterna hackar han sig in på databaser och skaffar olagligt pengar. Hehe. Han har också en hund, Voffen Snorksson, en trogen och lekfulll jycke. Familjen adopterade också en vuxen, orange, gatukatt, "Honung", han är den mest tama, då micalella adopterade en grå kattunge, "Hallon", som växte upp ur sin söta kattungepäls och gjorde en massa otyg. Fnys, han var så bortskämd innan.
 
Kawaii-älskaren Yumiko bor i en underjordisk kulle med en sådan vacker trädgård tillsammans med sin katt, och faktiskt, hästen Lucky Lopp. Fast han kanske ska flytta ut, då jag skapade honom, fotade honom och delade honom just i det här hushållet. De alla tre passar iallafall att bo ihop, alla är färgladda och gulliga! ~(^ω^)~
 
Så vilka verkar mest fångande? Skriv nu nu nu nu mu nu! Kom ihåg att det här är ingen historia, så klaga gärna inte om något inte verkar i er smak i handlingen :>

Kommentarer

Postat av: Candoris

Publicerad 2013-06-17 13:47:44

Iiik! Vilket svårt val! Alla verkar ju superkul att få läsa.
Klart man vill veta mer om simsmicalellan, det vore såå spännande, verkligen!
Och historian om den övergivna flickan verkar ju väldigt gripande. Den kanske passar till hösten?
Just nu är det sommar och fint och då tänker jag att det nog vore roligt med lite färg och fina trädgårdar, så jag röstar på Kawaii-Yumiko!

Svar: Kul o höra! Jag håller med, och historian om den adopterade flickan; de landade precis i vackra Shamp Les Sims, Frankrike... Och det skulle vara kul att få berätta om mitt hushåll också ;)
simsmicalella.blogg.se

Postat av: Sara

Publicerad 2013-06-20 21:14:32

JAg tycker din familj verkar roligast den med dig och så!

PS. Jag verkligen älskar din blogg den är så annurlonda rolig och bra!

PS 2. Hade du nån gång kunnat göra ett inlägg om hur man gör så roliga familjer så som du alltid verkar göra!

Svar: Hah tack! Så kul att höra att min familj verkar intressant! Tack, tack!! Vill verkligen göra lite annorlunda inlägg verkar som jag nått mitt mål där lite! (∩▂∩) Jag kan försöka göra ett sådant inlägg om familjer, men kan säga att det inte alltid blir så men vi får se!! :D
simsmicalella.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

micalella. Kalla mig det, eller simmer. För det är jag. Det är därför jag har denna lilla blogg som jag hoppas du tycker om. Men på ett villkor; Kommentera! Då blir verkligen micalellan glad. Kan också säga att jag är tolv år och kan väldigt mycket om the Sims 3. Så fråga på. Happy simming☀

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela