simsmicalella.blogg.se

Bloggen för simmers och simsnördar, simmar & plumbobs, och micalellor och....

Demostrationer

Publicerad 2013-06-23 13:13:00 i Simsig Fakta,

Demostrationer eller protester. Man kan inte starta protester själv, om man inte har Universitetsliv vill säga. Då och då kan du se olika simmar i staden ropa för fullt med skyltar i händerna, framför stadens stadshus. Klicka då på byggnaden och välj "Delta i demostraiton", så kommer din sim ställa sig i folkmassan och ta fram en skylt ur bakfickan (jag menar vad annars) och börja protestera. Det kommer vara en ikon på samma skylt med en "Nej!"-markering över (nu heter de så) vilket antagligen betyder att de vill utesluta föremålet!
Dock blev jag lite besviken på simmarna när de protesterade mot lamor, deras älskade nationaldjur! Till och med familjen Alto & Spökh var med.  ....Traitors!

Kommentarer

Postat av: MKN

Publicerad 2013-06-23 16:06:44

Stackars lamor :'(

Svar: Ja, varför ლ(́╥_╥‵ლ)
simsmicalella.blogg.se

Postat av: Candoris

Publicerad 2013-06-24 16:35:20

Ibland skriver du helt enkelt bara så bra! :)
Nej jag vet verkligen inte vad vissa simmar har emot lamor, det är ju samma sak när de anklagar någons mamma för att vara en lama. Okej, ingen vill kanske ha en mamma som en lama, men .. ändå, lite väl elakt mot de stackars lamorna tycker jag.

Svar: Tack Candoris! Och man håller ju med om det där med lamor! :/
simsmicalella.blogg.se

Postat av: Thesimsans :)

Publicerad 2013-06-28 17:27:45

Rolig bild :)

Svar: Hihi tack :')
simsmicalella.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

micalella. Kalla mig det, eller simmer. För det är jag. Det är därför jag har denna lilla blogg som jag hoppas du tycker om. Men på ett villkor; Kommentera! Då blir verkligen micalellan glad. Kan också säga att jag är tolv år och kan väldigt mycket om the Sims 3. Så fråga på. Happy simming☀

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela