simsmicalella.blogg.se

Bloggen för simmers och simsnördar, simmar & plumbobs, och micalellor och....

MiniNovell: Grått i hundra år till

Publicerad 2013-06-07 13:43:00 i MiniHistorier,

Hur kyliga de piskande regndropparna än var, så kändes det fortfarande som mina blodådror brann som sprutande eldlåga. Jag sken i mörkret, men det var bara min utsida. Innanför den våta huden kännde jag hur mörkret växte.
Jag kundeinte riktigt kontrollera mig, men ändå lyckades jag bara stilla stå där när jag kände hur jag bara skulle vilja sätta tänderna i något. Bita hårt, bara tills jag kände mig något lyckligare. Eller kanske mindre... törstig.
 
Den blev mer dyster än väntat!! Iallafall så bara valde jag en bild från min Screenshot-mapp och skrev något utifrån den. Samma teknik som den något gladare Minihistorian, åh jag vill inte äns skriva det fåniga namnet... "Sina in the not so Sea".
 
Vad tycker ni? Och vem var det som berättade, tro?

Kommentarer

Postat av: Candoris

Publicerad 2013-06-08 16:22:46

Det här var som en spännande inledning till en superspännande vampyrhistoria! := <--- ska föresteälla en smileyvampyr :P

Tycker du skriver så bra och målande när du väl är på det humöret :D

Svar: Tack Candoris, och fin smiley ;)
simsmicalella.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

micalella. Kalla mig det, eller simmer. För det är jag. Det är därför jag har denna lilla blogg som jag hoppas du tycker om. Men på ett villkor; Kommentera! Då blir verkligen micalellan glad. Kan också säga att jag är tolv år och kan väldigt mycket om the Sims 3. Så fråga på. Happy simming☀

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela