simsmicalella.blogg.se

Bloggen för simmers och simsnördar, simmar & plumbobs, och micalellor och....

Installera CC är en barnlek: Sims3Pack

Publicerad 2013-06-28 11:47:00 i Installera och Ladda ner, Nedladdningstips,

Nu hade jag tänkt göra en simpel liten guide om hur man installerar Sims3pack, jag fick det som ett önskeinlägg. Senare kommer även en guide om att installera Package.
Innan ni läser detta ska ni veta; INSTALLERA GÅR PÅ ETT SMÄCK!
Den här guiden är för Windows och behöver WinRAR. WinRAR kan du ladda ner här, sedan börjar vi med guiden!

Först väljer du såklart en nedladdning! Några posters från PixalatedWonderland kunde jag inte motså. (Även om jag inte riktigt gillar rosa. Konstigt nog blev också många pilar i guiden denna färg). Välj Download-knappen och du kommer till MediaFire eller AdFly. Ladda ner nedladdningen och den här rutan kommer upp:

Öppna Med WinRAR>Ok.


(Ursäkta för helt enkelt kladdig och oklar bild)
Den större av rutorna kommer upp som ni kan se på bilden ovan. Klicka på Plumboben jag strukit under (den står för Sims3Pack) så att den markeras. Klicka nu på "Extract to" och när den lilla rutan väl kommit upp väljer du Dokument>ElectronicArts>TheSims3>Ok.
Notis:
Om det är så att det endast följer med Sims3Pack eller Package i nedladdningen, alltså att du kan välja separat vad du vill ladda ner som t.ex. på Anubis, så väljer du den gula mappen med tre punkter istället för Plumboben. I den här nedladdningen följde båda med, så jag fick välja vilka jag ville "Extrahera"/flytta, som man gör med den lilla rutan.

Jag vet inte riktigt vad ordet "Extrahera" betyder, men funktionen i WinRAR gör iallafall att man flytttar filen. Eftersom du valde Sims3-mappen kommer du också hitta nedladdningen där. Klipp nu ut nedladdningsfilen och klistra in den i mappen "Downloads". Den mappen är inte som en Mods-mapp, utan den finns där från hela början. Alla saker du laddat ner på Exchange kommer du också hitta där.
Starta nu Launchern. (startrutan till sims). Klicka på filken "Nedladdningar" och hitta namnet på nedladdningsfilen, klicka på nedladdningen och välj slutligen "Installera".
En rätt så liten blå ruta (till) kommer upp som laddar tills det står att nedladdningen lyckades! Om det står att det inte funkade så är det antagligen att föremålet behöver en Expansion som du inte har för att kunna fungera.
 
Hoppas att jag formulerade mig väl nu, det känns som texten är lite rörig men jag tror ni förstår. Vad tycker ni om guiden? Går den faktiskt att följa?
 

Kommentarer

Postat av: Candoris

Publicerad 2013-06-28 14:38:46

Tackar, jag har nu lyckats med min första cc-installation ;)

Men rutan i bild nr 2 dök inte upp, jag fick högerklicka och välja att öppna manuellt. Sen undrar jag varför du inte extraherar direkt till downloads-mappen inne i sims3-mappen? Tack världens bästa micalella för den här tutorialen! Visste att det säkert är enkelt, men jag visste ju inte HUR och då är det inte så enkelt ;)

Svar: Varsegod! ^^ Och vad konstigt det där med rutan, vet faktiskt inte varför. Och jo jag laddade ner ett föremål som jag brukar göra, printscreenade allt och gjorde sedan en guide utifrån det. Och då brukar jag inte flytta den till downloads-mappen direkt så jag kan säkra att den är uppackad, att den har fått Sims3pack-symbolen så att den funkar i spelet.
simsmicalella.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

micalella. Kalla mig det, eller simmer. För det är jag. Det är därför jag har denna lilla blogg som jag hoppas du tycker om. Men på ett villkor; Kommentera! Då blir verkligen micalellan glad. Kan också säga att jag är tolv år och kan väldigt mycket om the Sims 3. Så fråga på. Happy simming☀

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela