simsmicalella.blogg.se

Bloggen för simmers och simsnördar, simmar & plumbobs, och micalellor och....

...Och så blev det en helt ny Gameplay

Publicerad 2013-07-01 11:55:00 i Gameplay Ronberg, Mitt speliga spel,

Nu tänkte jag helt random skriva om min simetti sim Lizzie Ronberg! Känner att jag bara vill hoppa rätt in i storyn, ingen lång presentation här inte, men hon ska just springa ner till sin nya lägenhet i andra sidan av Bridgeport. Taxis? Pfft, det är för dyrt just nu!
Jag har fixat i ording en lägenhet innan jag flyttade in Lizzie i den. En gammal dam med fick offra sin boplats, men hey! Hennes före detta lägenhet fick en makeover. Vad finns det att klaga över?
Det är en pluttig hall som leder till vardagsrummet. Härifrån kan man vidare till köket, le toalett eller Lizzies sovrum-som-inte-riktigt-finns-än-men-let's-låtsas.
Ansiktet! Dundundun!
Efter den första titten på sin lägenhet bestämde sig Lizzie för att gå ut lite. Det vart en riktig skur! Destination var Fjärilsparken, det är som ett litet naturreservat bland all grå cement i Bridgeport.
Go Lizzie, go, go! Go Lizzie, go-go-go! Lizzie goo
Största delen av parken ligger under en kupol, och man behövde gå under jorden i en mörk gång för att komma in... Vet ni hur läskigt det är IRL?? Give me the creeps. OwO

-Damen, vänta, lämna mig inte ensam! VÄNTA PÅ MIG!

Lizzie han precis upp för trappan ut ur korridoren innan Slender Man förklädd till sim kom... Då fick ni veta hur jag ser på världen!
Åh justdet Lizzie är så keck så hon bytte om till vardagskläder, jag menar, yolo?! Hennes outfit passar ju iallafall till blomstret! (man ser typ aldrig hennes ansikte har du tänkt på det O.o)

Sedan visade våran Lizzie-lej sina fantastiska skills i att plocka blåa vildblommor.
Tyvärr verkade simmarna i närheten värdesätta en orm mycket högre, tänk, vilken show de missade!

Men här fanns ingen tid att besparas; mitt i slumpen bestämde sig Lizzie för att ta en taxi (som hon plötsligt hade råd med du vet sådant händer) och åka ner till Bridgeport News byggnad för att se om där fanns några karriärmöjligheter.

Och som alltid på sims fick hon jobbet, men också en Multitab 5000, tänka sig! Nejdetvarintemicalellansomkanskefuskadeframpengarochköpteden utan nu fick hon den punkt slut.

Jag kan förresten meddela dig en sak; Bridgeport+Hösten=Det mörkaste du sett! Så jag skickade Lizzie hem ganska snart. Oooch så satte hon på sig finkläderna (?)

Några möbler hade trollats dit under tiden, och Lizzie och hennes katt Tinkerbell (som jag totalt glömt bort att introducera) bröt helt ner på soffan. Så länge hörde man höstregnet piska utanför, just in time.
 
Var det en kul Gameplay? För jag har mycket mer att komma med..! Om ni vill, alltså.... kommenterakanskejatackhejdå.

Kommentarer

Postat av: Chaos

Publicerad 2013-07-01 12:30:33

Jag vill väldigt gärna se mer utav detta! Tycker det var både intressant och roligt att få läsa, du skriver även på ett (annorlunda sätt om man ska säga så?) och jag gillar det! :D

Svar: Så kul! tack för kommentaren, jag vill faktiskt också se mer av det ^////^
simsmicalella.blogg.se

Postat av: Candoris

Publicerad 2013-07-01 21:22:12

1) Tycker faktiskt taxi borde kosta att åka.
2) Vilken fin topp hon har till vardags!
3) Tur att hon kom undan från slender man utklädd till sims (ett så underbart micalelligt tillägg till storyn hihihi <3 )
4) Jag vill också ha multitab 5000
5) Att det alltid är så mörkt i Bridgeport gör att jag inte riktigt gillar staden. Det tillsammans med massa annat ;) haha! Som att man fastnar i hiss-köer och dööööör! Och om man inte ger upp utan stänger av spelet och startar om så dör man i samma kö igen och igen. Tacka vet jag trappor! ähhum, nu kom jag av mig.
6) Klart man ska ha finkläder på sig när man kommer hem till sitt nya hem. Särskilt om alla andra kläder har blivit blöta av regnet.
7) JAJAJA appselut vill vi läsa mer, så klart, mhm!

Svar: xD Och självklart blir det mer :D Bra åsikter ;)
simsmicalella.blogg.se

Postat av: Sims3saga

Publicerad 2013-07-02 19:15:13

Det där va så mickaelligt! Åå, jag....Gillar det!!
Fortsätt för annars xD

Svar: xD
simsmicalella.blogg.se

Postat av: Enya

Publicerad 2013-07-05 12:15:38

♥ it

Svar: Aw♥
simsmicalella.blogg.se

Postat av: Jessica ;)

Publicerad 2013-09-28 16:57:05

1) Länkbyte?

2) Vilken fin liten historia de va! Gör fler!

3) Hur får man lägenheter i sims? Behöver man stadsliv typ eller ngt expansion? ;) Tacksam för svar!!!

Svar: Gud tack! Man kan få lägenheter (awsome huh??) genom expansionen "Kvällsnöjen", som är motsvarigheten till The Sims 2 Nattliv (som du nämnde) samt TS2 Lägenhetsliv. Inget länkbyte men jag önskar dig lycka till med din fina blogg!
simsmicalella.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

micalella. Kalla mig det, eller simmer. För det är jag. Det är därför jag har denna lilla blogg som jag hoppas du tycker om. Men på ett villkor; Kommentera! Då blir verkligen micalellan glad. Kan också säga att jag är tolv år och kan väldigt mycket om the Sims 3. Så fråga på. Happy simming☀

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela