simsmicalella.blogg.se

Bloggen för simmers och simsnördar, simmar & plumbobs, och micalellor och....

Sup' mina lellor

Publicerad 2013-09-05 12:38:29 i Allmänt o sånt, micalellan,

Ok jag ska inte ens försöka. Den här bloggen är död. Jag vill ge den liv igen. Men samtidigt känner jag inte hopp eller en stark känsla av att "Nu, nu ska jag!!". Candoris (jag tror inte det är första gången jag nämner henne här alltså jajamensan) pokade just till mig och fick mig att vakna lite. Jag har verkligen druknat i en annan fandom (Japan, anime, framförallt blame Vocaloid). Simsmicalella håller på att suddas bort! Men jag ska försöka att ta igen med Sims. Och som ni nog hört, har Sims4 dumt nog nyss annonerats. Det äter på mig, det ser ut som The Sims Social! Och det får mig att tänka på att kära 3:an antagligen kommer att gå i botten som 2:an. Så lova mig, att fortsätta spela trean när fyran kommer ut! (◕_◕ )
 
Men, nu ska jag nog starta mitt rostiga spel!
 

Kommentarer

Postat av: Candoris

Publicerad 2013-09-06 15:10:51

Det var mycket gnäll när 2:an kom. Det var ännu mer gnäll när 3:an kom. Självklart måste vi gnälla nu när 4:an kommer. Men det kommer nog att bli bra när vi har vant oss. Jag kan inte lova någonting. Men å andra sidan är jag absolut inte färdig med 3:an än och det har jag bestämt mig för att bli innan jag ger upp den.

Svar: Ja :'(
simsmicalella.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

micalella. Kalla mig det, eller simmer. För det är jag. Det är därför jag har denna lilla blogg som jag hoppas du tycker om. Men på ett villkor; Kommentera! Då blir verkligen micalellan glad. Kan också säga att jag är tolv år och kan väldigt mycket om the Sims 3. Så fråga på. Happy simming☀

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela