simsmicalella.blogg.se

Bloggen för simmers och simsnördar, simmar & plumbobs, och micalellor och....

Hallo eller

Publicerad 2014-02-09 11:23:00 i MiniHistorier, TS3 Husdjur,

"Peeer-fekt!" den nyinflyttade simmen uttryckte sig. "Jag skall bara hämta kameran! Stanna där nu Lucky," simmen sprang glatt iväg. Det var en sådan där varm härlig dag, och i en liten tomt i Sunset Valley befann sig den nyinflyttade Yumiko Kawai. Hennes liv är helt normalt. Hon har flyttat in i en underjorisk håla och adopterat en ponny som dansade ner för för en regnbåge och även spelade huvudroll i en actionfilm. Totally normal.
"Suck. Hon kommer aldrig. Hon måste tänka på mina hov-behov! De fryser, och då vet alla att de blir prickiga. Fnys!" Den färggranna hästen mumlade smått sina uttråkade toner.
"Der er hon!" Pollen tittade upp med förväntningar. "Sorreh Lucky, vi kokade ju kameran till middag igår. Vi får helt enkelt klara oss utan bilden." Yumiko meddelade det lite dystert.
Sedan visste inte micalella vad hon skulle skriva mer hejrå

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

micalella. Kalla mig det, eller simmer. För det är jag. Det är därför jag har denna lilla blogg som jag hoppas du tycker om. Men på ett villkor; Kommentera! Då blir verkligen micalellan glad. Kan också säga att jag är tolv år och kan väldigt mycket om the Sims 3. Så fråga på. Happy simming☀

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela